Bojinov lånes ut til Parma

Valeri Bojinov har kommet til enighet med Serie A klubben Parma om en utlånsavtale for den kommende sesongen.

Bojinov som ble hentet til City av Sven-Gøran Eriksson for to år siden, har kun fått med seg 12 kamper på de to sesongene han har vært i klubben, mye grunnet skader.

Først pådro han seg en kneskade som holdt ham ute så og si hele den første sesongen, deretter røyk achilles-senen under oppvarmingen til første seriekamp forrige sesong. Dermed ble det et nytt langt fravær før han endelig var tilbake igjen mot slutten av forrige sesong.

Ettersom Mark Hughes har hentet inn spisser som Carlos Tevez, Emmanuel Adebayor og Roque santa Cruz i løpet av sommeren, var det ikke ventet at Bojinov ville få så mye spilletid denne sesongen og han valgte dermed å slå til når Parma nå gav ham denne muligheten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.