– City burde være favoritter

Aston Villa manager Martin O’Neill mener Manchester City bør være gullfavoritter i år.

Hardtsatsende City har i sommer kjøpt inn spillere som Gareth Barry, Roque Santa Cruz, Carlos Tévez og Emmanuel Adebayor.

Arsenals Kolo Toure forventes å skrive under for City ganske snart, og det ser ikke ut som om manager Mark Hughes har tenkt å stoppe der.

Tidligere har Tottenham-manager Harry Redknapp gått ut og sagt at City har god mulighet til å ta gull, mens Manchester United-manager Alex Ferguson har dømt kjøpefesten nord og ned.

Aston Villa-manager Martin O’Neill ser på konkurransen med blide øyne og gleder seg til at Manchester United, Liverpool og Chelsea får konkurranse om de øverste plassene. Dette tyder på at han regner med Arsenal vil falle ut av det gode selskap.

– Dette Manchester City-laget kommer til å bli så vanvittig sterkt at de kan motstå alt, sa O’Neill til fifa.com

– City er kanskje ikke favorittene til å vinne ligaen, men det burde de være. Hvis Toure kommer – og de har fremdeles ikke stoppet å bruke penger – kan de ha en like god sjanse til å vinne den som alle andre.

– Denne situasjonen til City minner meg om Chelsea for fem år siden – man kan ha stor suksess hvis man får hentet inn en god del toppspillere på en gang. En del av meg er faktisk ganske spent på hvordan de vil klare seg. Det er som om Premier League har blitt funnet opp på nytt.

O’Neill innrømmer samtidig avslutningsvis at det vil bli irriterende å være så nære toppen selv og plutselig bli forbigått av et nytt lag. Aston Villa holdt Arsenal lenge utenfor topp fire før en dårlig slutt på sesongen gjorde at de måtte ta til takke med en sjetteplass, bare forbigått av Everton, som endte på femteplass med et poeng mer.

PS. Manchester City har hentet en rekke stjernespisser i sommer. Nå ser det ut som en av dem som allerede er i klubben, kommer til å forsvinne. City forhandler nemlig med Parma om et salg av Valeri Bojinov.

tv2.nettavisen.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.