Citys ryddesjau

City er i følge engelske rapporter klar for å slanke stallen. Elano, Benjani og Valeri Bojinov (bildet) er alle på vei ut av klubben.

Det ME. News kaller sikre City kilder hevder å ha mottatt interese fra en rekke klubbe på Elano. Rapportene sier at AC Milan har lagt inn et bud på den Brasilianske landslagsspilleren, et tilbud Elano sa nei til.

28-åringen kom til Blues fra Shakhtar Donetsk for to år siden. Dengang betalte city rundt £10 millioner. Etter å ha fått en flying start på karrieren på Eastlands har suksessen avtatt.

Forrige sesong var han i bråk med manager Mark Hughes etter at han kritiserte Hughes i et radiointervju, og han ble da holdt hjemme fra Citys pre-season tur til Sør Afrika.

Zimbabwes landslagsmann, Benjani, har blitt linket tilbake til Portsmouth. Disse ryktene har skutt fart etter at Peter Crouch gikk til Tottenham for £9 millioner. Benjani ble kjøpt for £3.8m i februar i fjor.

Bojinov er linket til Lazio.City har fra før av sendt Jo og Felipe Caicedo på lån og solgt Ched Evans til Sheffield United.

City jobber fortsatt på spreng i kulissene for å styrke forsvaret. Ryktene sier at ett bud på £15m for Arsenalss Kolo Toure er akseptert. City hadde håpet på å få overgangen klar på mandag, men forhandlingene ble trolig brutt og en overgang vil trolig senest bli klar i slutten av uken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.