-Jeg kan håndtere store stjerner!

Manager Mark Hughes er skråsikker på at han kan håndtere store egoer i City-garderoben etter sommerens storhandel. Dette melder M.E. News.

I de siste månedene har Hughes handlet inn spissene Carlos Tevez, Emmanuel Adebayor, Roque Santa Cruz og midtbanespiller Gareth Barry til en samlet pris på mer enn £80 millioner.

Ved introduksjonen av den nye kvartetten økte konkurransen omplassene på laget og Hughes er enda ikke ferdig med overgangene i sommer. Han håper fortsatt på å signere Chelsea og England-midtstopper John Terry.

Ved signering av spillere med store navn, og å ha handlet hele tre spisser har Hughes kjøpt seg ett dilemma. Hughes selv sier at det er ofte lettere å håndtere enn det virker som.

«Det bekymrer meg ikke i det hele tatt. Jeg forstår at det er ett stort ansvar for meg som sjef. Jeg er overbevist om at vi lærer troppen de rette manerene og danner ett vinnerlag,» uttalte Sparkey til Manchester Evening News.

«Alle skal ha ett ord med i laget på hvordan en skal håndtere dyre spillere og verdensstjerner. Men å håndtere toppspillere annerledes fordi de er toppspillere og fordi de har forskjellige ferdigheter og holdninger blir feil. Jeg har opplevd at det å håndtere toppspillere ofte kan være lettere å forholde seg til enn andre. Jeg ser på det hele som en mulighet for meg selv og for min klubb».

«Å finne balansen»

Hughes vet at det er vanskelig å finne den rette balansen – alle skal yte sitt beste og alle skal være fornøyde. Han håper å finne den rette kombinasjonen som kan være med å utfordre topp 4 på tabellen.

«Som du selv vet har vi veldig mangen offensive spillere. Vi vil bruke disse styrkene til å klare dette,» fortalte Hughes til Johannesburg’s Talk Radio 702.

«Men vi er nødt til å gjøre klart hvilke måte vi skal angripe på og hvilke formasjon vi skal spille.»

City har mange solide spisser og har lånt ut brasilianske Jo og ekvadorske Caicedo til Sporting Lisboa kommende sesong. Ched Evans ser også ut til å bli lånt ut eller bli solgt til Sheffield United.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.