City møter Barcelona 19.august

Manchester City møter Barcelona på Camp Nou onsdag 19.august i den 44.utgaven av Joan Gamper Trophy.

City skulle egentlig møtt Everton denne dagen, men den kampen er utsatt på grunn av Europacupspill for Liverpool-klubben, dermed tar Mark Hughes i stedet med seg troppen til Spania for å møte Champions League vinnerne fra Barcelona.

Joan Gamper Trophy er en heder til den tidligere Barcelona-spilleren, og senere klubbpresidenten Joan Gamper.

Dette er andre gang City spiller om dette trofeet, sist var i 1982. Den gang var det en turnering med fire lag. Da gikk City til finalen etter å ha slått Køln på straffer etter at det stod 1-1 etter ordinær tid. I finalen ble det tap for Porto Alegre som tidligere hadde slått vertene i sin semifinale.

Sist vi møtte Barcelona var i august 2003, den aller første kampen som ble spilt på City of Manchester Stadium. Det endte med seier 2-1 etter scoringer av Nicolas Anelka og Trevor Sinclair.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.