Nedum blir i City

Mark Hughes avviser i dag at Nedum Onuoha kan være på vei til Everton som en del av en avtale som eventuelt vil bringe Joleon Lescott til Manchester City.

I følge enkelte engelske medier så skulle det være snakk om at Manchester City var villig til å tilby Everton £ 15 million + Nedum Onuoha for Lescott, noe som blir kategorisk avvist.

Nedum er en av våre flotteste spillere, han var strålende for oss forrige sesong, og jeg har ingen planer om å kvitte meg med en av klubbens mest lovende spiller, sier Mark Hughes.

Hughes sier samtidig at Garet Barry etter alle solemerker får sin første kamp i den lyseblå drakten når City møter Kaizer Chiefs i sin andre kamp i Vodacom Challenge i Sør-Afrika tirsdag kveld.

Carlos Tevez deriomt må nok vente litt til. Han hadde sin første trening med sine nye lagkamerater mandag etter å ha slitt med en sår ankel. Det er ventet at han vil spille i lørdagens kamp mot Orlando Pirates. Det samme er det ventet at Robinho vil gjøre. Han slutter seg sammen med de andre i City først på torsdag etter å ha fått forlenget sin ferie etter å ha vært opptatt med landslagsspill for Brasil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.