Fernandes til St. Etienne

Manchester City bekrfter i dag at Gelson Fernandes har skrevet under for den franske klubben St. Etienne. Det er ikke opgitt noen overgangssum, men den ligger trolig på rundt £ 2 million.

Fernandes ble hentet til Manchester City fra den sveitsiske klubben, FC Sion, i juli 2007 av daværende manager Sven-Gøran Eriksson. Og fikk sin City-debut i Carling Cup seieren over Bristol City en måneds tid senere.

Etter at Mark Hughes kom til City har det blitt mindre og mindre spilletid for den sveitsiske midtbanespilleren. Og etter kjøpene av Nigel de Jong, og nå sist Gareth Barry, så var ikke framtidsutsiktene i City særlig lyse for Fernandes.

Gelson Ferandes fikk med seg 59 kamper i City-drakten og lagde 4 mål.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.