Benjani tilbake til Portsmouth?

Manchester Citys angrepsspiller Benjani Mwaruwari vurderer en overgang tilbake til gamleklubben i sør, Portsmouth. Etter halvannet år med skuffende 21 kamper og 4 mål for klubben føler Zimbabwemannen at det er på tide å reise videre til en klubb hvor mer spill venter.

Benjani kom til City under Sven-Gørans ledelse i februar 2008 for £4 millioner. Prisen ventes å være langt mindre nå.

Han har sagt til Sky Sports at han gjerne vil spille for Portsmouth igjen. Han har et hjerte for Portsmouth-fansen og sitter igjen med gode minner fra oppholdet på Fratton Park.

Rykter de siste dagene er at både norske Hangeland og Barcelona-spilleren Puyol ikke ønsker noen overgang til Eastlands. Brede forventer at han blir på Craven Cottage, mens Puyol ønsker å fortsette i Barcelona. John Terry har i følge TV2 reagert med skuffelse etter at budet fra Manchester City ble avslått. John Terry ligger langt ned på lønnsskalaen i Chelsea.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.