Nytt Terry bud

I dag vil trolig John Terrys Chelsea fremtid avgjøres ettersom Carlo Ancelotti flytter inn på kontoret på Stamford Bridge. City har ikke gitt opp håpet om å signere Chelseas og Englands kaptein og har økt budet til £40m med £180,000 i uken. Dette vil gjøre Terry til en av PL best betalte spillere. Dette melder Manchester Evening News.

City eier Sheikh Mansour har sagt til styret i City at han ønsker mr Chelsea til å bli CItys frontfigur i det nye era som kommer. Chelsea avslo tvert Citys forrige bud på £28m pluss  Daniel Sturridge, som var gitt Torsdag i forrige uke.

Citys Sheik sier at han gleder seg til å se Citys og Englands kaptein heve VM pokalen over hodet neste år. Denne ideen har også tent Citys nye draktsponsor, Umbro, som også har en lukrativ avtale med England og Terry.

Chelseas nye sjef Ancelotti vil trolig avgjøre om budet skal aksepteres eller ikke. Da City gjorde fremstøt i fjor gjorde Terry uttrykk for at han ikke ville forlate klubben.

Men siden den tid har City vist deres ambisjoner med å signere både Gareth Barry og Roque Santa Cruz. En overgang for både Tevez, Eto’o og Joleon Lescott er også trolig rett rundt hjørnet skal vi tro M.E. News.

I følge flere Engelske medier sier Petr Cech i dag at han er redd Terry vil bli fristet av Citys satsing.

Legg igjen en kommentar