Livet på Carrington – akkurat nå.

Mark Hughes triller den sølvgrå BMW`en sin inn på Carrington, nikker til vakten – en gammel keeper – som dermed kaster seg automatisk da Hughes nikker. Hughes rister på de sølvgrå krøllene sine og kjører de få metrene inn til parkeringsplassen sin mens han ser seg i speilet. Kommer øynene hans nærmere hverandre nå, så blir det omtrent som neseborene til Michael Jackson; det blir bare et til slutt.


Han er klar for en ny dag med Manchester Un… City. Kanskje har det kommet noen nye spillere i dag? Han kaster det røde slipset han ved en feilvane tok på seg i morges mens han sjekket  News Now på nettet. Litt morsomt med dette nettet. Her var det mulig å følge med på hvilke spillere Un…City var interessert i. Da Jabbadabbadu-gruppen kjøpte Robin så var han den siste som fikk vite det. Og han likte ikke det helt, det måtte han innrømme. Men nå hadde han News Now. Og masse penger. Så det så. Og sjeikene var jo hyggelige da. Jammen fikk han fortsette i jobben også. Mark Hughes ler høyt og litt ukontrollert mens han passerer tolv sikkerhetsvakter, en te-dame og en hamster som har rømt fra buret sitt , før han åpner døren til kontoret – og ser rett på Garry Cook, broren til Terry Cooke.

– What`s up, Terry?

– We haven`t signed Terry yet. But we have got Berry.

– Who?

– Gareth Barry is here.

– Here? Where, Terry?

– For heavens sake, Mark. Stop calling me Terry. I am Garry.

– Garry? I thought you said Barry.

– Mark; I am Garry, we have got Berry and Terry is on hold at det moment.

– So get him back on the line.

– Shay is on the line.

– What about Johnny Hart. I thought he was number one.

– Joe Hart, Mark.  He has gone to Birmingham.

– Long trip, eh??

– Forget it…

– What if we can`t get Terry, Gerry?

– Then we try another expensive, overpaid and injured player who is past it.

– Like who?

– Like you.

Dette førte som vanlig ikke til noen ting. Terry eller Garry eller hva han het, han Cook, hadde neppe lest News Now. For der sto det at John Terry skulle til Un…City. Både han og han Carlos Degos, var det dét han het, han lille som ligna et lykketroll? Og så han Et-to-tre. Han hørtes ut som en danseskolelærer, tenkte Mark Hughes mens han tittet litt i tegneboka som han hadde gjemt i en skuff på kontoret sitt.

– Come on Rocky!! Førstelagstrener Eddie Niedwzewcsinsji jaget på Roque Santa Cruz så det knaket i knærne hans. Den nyeste signeringen skulle kjøres hardt. Han var nok ikke den siste som skulle få merke kjøret som han, HAN Eddie Niewxzz…et-eller-annet, skulle vise dem hvem som var sjefen. Ja, etter Mark da. En av dem. Assisterende manager Mark Bowen hadde akkurat vært på dass da han så Eddie Niewzxzrzxzx…, eller noe, kjefte Roque huden full. Det var han, MARK, den virkelige Mark som hadde funnet og oppdaget og kjøpt Santa på selveste julaften.

– Let me handle him, Eddie, sa Bowen.

– Okay, Boss?

– I am not boss, Eddie.

– I thought more about your smell. Boss?

– Yes, soon. I will take over from Mark the day he resigns.

– But you are Mark?

– I am what I am when I want to. I am Mark, Mark Bowen.

– Yes, and I am Eddie, Eddie Nidzcxw….sorry.

– Its okay, Eddie. Leave Rocky to me

– Yeah. I am more a Rambo-fan.

– Whatever.

Mark Hughes står med armene i kors og skuer utover treningsfeltet med det ene øyet sitt. Der ser han verdens beste trenere, de HAN har håndplukket gjør jobben HAN har bestemt at de skal gjøre. Bare så synd treningsdraktene er blå, ikke røde. Han får se om han kan gjøre noe med det. Også. Men først må han sjekke News Now. Han løper mot kontoret sitt, men blir stoppet av…Robinho?

– I want more money. Robin står rett opp og ned i de latterlige klærne sine med den ene håndflaten mot ham.

– Show me the money.

– What?

– I want more.

– Do you think this is a game, Monopoly maybe?

– I want money.

– You have got too much already

– I be best paid in club. Barry and Santa and Terry…they have more.

– Do you remember Bobby Moore

– Who? Money.

– Dean Mooney. He was playing for Liverpool. Moore for West Ham.

– ??

– Forget it, Robin. Go practise one of your stupid step-overs. And by the way; I want Robben. Then you can go.

– You want to rob me?

– Robben, or Robson maybe?  Anyway, good winger. Looks like a clerk, but he is better than you. Kiss your badge and fuck off, Robbi.

Robin putter tommelen i munnen og begynner å gråte, mens Hughes løper inn for å sjekke News Now.

– Let me see…Lescott? Who the hell is that? Han roper på Garry Cook.

– Garry, come in here. Who is this Lescott-fellow?

– Ehhh…the guy at Everton. Silly hair-cut…

– Oh… So  Jo is Lescott?

– Forget it, Mark. Forget it…

…to be continued…maybe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.