Den offisielle hjemmesiden

Onsdag 1. Juli vil Manchester Citys offisielle hjemmeside, www.mcfc.co.uk bli total forvandlet. Dette fordi klubben er under utvikling og klubbens hjemmeside skal fornyes i takt med klubbens revolusjon…

Setter opp noen punkter angående den nye siden:

– Firmaet som står for designet på siden startet med dette helt tilbake i november i fjor. Et arbeidsteam på totalt ti mann har jobbet konstant siden dag én.

– Det vil komme en arabisk versjon av siden, samtidig som spansk vil være tilgjengelig.

– Klubben vil ikke ut med hvor mye de har brukt på denne siden, men det skal vist ha kostet en formue.

– Det vil være et annonsefritt nettsted.

–  Ingen andre sportsrelaterte nettsteder vil se likedan ut som den nye mcfc.co.uk.

– Noe forum for oss fansen blir det midlertidig ikke. Men det vil bli lagt ut linker til diverse forumer som selvfølgelig er kun for oss City-fans.

– MCFCTV.com er nå historie. Det vil bli lansert en gratis «matchday radio» som er tilgjengelig for alle. Kampene kommenteres!

– Hvis City spiller lørdagskampen klokken 16:00, vil det bli lagt ut gratis video-høydepunkter innen midnatt samme kveld.

– Hvis ‘Pre-Season’-kampene fra Sør-Afrika ikke blir TV-sendt eller kommer opp for streaming, vil mcfc.co.uk vise kampene gratis og live.

– Gratis høydepunkter fra Reserve- og ungdomslags-kampene vil bli lagt ut – Video eller referat.

Dette er en liste over en del av det som er nytt på Manchester City’s nye nettsted. Den vil bli lansert i dag, men tidspunkt er ikke oppgitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.