Overgangsrykter uke 26

Om vi skal tro det engelske nettstedet www.thesoccerblog.org har Manchester City med Mark Hughes i førersetet lagt inn et bud på Arjen Robben. Summen skal ligge på rund £21 millioner på Real Madrid-vingen..

Med både Carlos Tevez og Samuel Eto’o som er nær en overgang vil Robben være med å styrke Manchester-laget med god internasjonal klasse. Sammen med Stuart Taylor har Gareth Barry og Roque Santa Cruz allerede signert i en sommer som ser ut til å bli historisk for alle som er knyttet til de blå.

Manchester City har for alvor meldt seg inn i kampen om å få en plassering blandt topplagene neste sesong. Og skal vi tro Inter-spilleren Maicon sin agent, skal også han være nær en overgang til Eastlands om kort tid. Maicon blir sett på som verdens beste høyreback.

Dette er bare noen av ryktene som svirrer rundt den Abu Dhabi-eide klubben den siste tiden. På Hughes’ liste over «Spillere ut» står følgende:

Darius Vassel, Queens Park Rangers skal ha vist interesse for den tidligere Aston Villa-spissen. Selv har han uttrykt at spill på Loftus Road og i Championship neste gang ikke frister særlig. Dermed kan Bolton stikke av med 29-åringen fra England på free transfer.

Richard Dunne, spilleren er nær en overgang til Sunderland og deres nyansatte Steve Bruce. Den trofaste midtstopperen som har tjent sine år i Manchester i en årrekke skal være verdsatt til £5 millioner. City for dermed fortjeneste på iren som kom fra Everton for £3 millioner.

Saken oppdateres…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.