Joe Hart lånes ut til Birmingham

hart_joe.jpgJoe Hart skal spille for Birmingham kommende sesong etter at klubbene er kommet til enighet om betingelsene i en utlånsavtale.

Hart måtte slite innbytterbenken etter at Shay Given kom fra Newcastle i vinter, noe som har vært veldig frustrerende for en keeper med landslagsambisjoner for England.

Han fikk sin landslagsdebut mot Trinidad og Tobago i fjor sommer, men forsvant ut av Fabio Capellos landslagstropp etter at han ble benket i Manchester City.

Det har vært tøft og frustrerende. men det er bare en som kan stå i mål og og for tiden er det Shay som er førstevalget. Jeg må bare takle det så godt som jeg kan. Det har ikke vært ideelt, men heller ikke verdens ende, sier Joe Hart.

Jeg har alltid sagt at Joe er en veldig god ung keeper, hans talent er udiskutabelt. Ved å låne ham ut til Birmingham vil han få muligheten til å få uvurderlig Premier League erfaring i tillegg til det han allerede har fått i City, sier Mark Hughes.

Joe Hart har også ved to tidligere anledninger vært på utlån siden han kom til City i 2006. I 2007 var han på utlån i Tranmere og Blackpool i korte perioder.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.