Taylor klar for City

En oppsiktsvekkende signering på Eastlands i dag. Aston Villas andrekeeper Stuart Taylor signerte i ettermiddag en ett-års kontrakt melder City på sin hjemmeside. Schmeichel og Hart blir trolig begge lånt ut neste sesong.


 Tidligere U21 landslagskeeper for England, Stuart Taylor har blitt den andre spilleren inn i sommer.

 «Jeg snakket med Brad Friedel for noen råd, og han kunne ikke skryte nok av Mark Hughes og keepertrener Kevin Hitchcock. Han (Brad Friedel) er en god venn med Kevin også. Jeg kan ikke vente til å begynne i min nye klubb. Dette er en fantastisk klubb med en fantastisk eier og en trener jeg har stor respekt for».

Taylor, som nå er fylt 28 år, var åtte år i Arsenal hvor han vant Premier League tittelen i 2001/02 sesongen. Da ble han sent innpå rett før slutt for i siste kampen, slik at også han skulle få medalje.

Stuart hadde 30 seniorkamper for Arsenal og gikk på lån hos Bristol Rovers, Crystal Palace, Peterborough and Leicester før en £1million overgang til Villa i 2005. Han var på lån i Cardiff forrige sesong.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.