Roque Santa Cruz klar for City

Roque Santa Cruz er ifølge Manchester Citys offisielle nettsted endelig klar for City. Dette er en overgang det har vært veldig mye snakk om siden Mark Hughes ankom klubben i fjor sommer.

Her finner du også intervjuer med vår nyeste signering og en stolt manager som kommenterer sine sommerkjøp så langt i en travel «silly season»..

Overgangssummen skal etter alt å dømme være på £18 millioner pund, skal vi tro en rekke tabloider. Det vil si at den paraguyanske landslagsspilleren legger igjen £14,5 millioner hos Rovers. En god fortjeneste, tror jeg alle vil være enige i.

Santa Cruz har tidligere spilt i klubber som Olimpia Asunción og Bayern Munchen før han i fjor ble hentet til Ewood Park av daværende Blackburn-manager Mark Hughes. Waliseren var så førnøyd med kjøpet at da han sesongen etter overtok roret i Manchesterklubben ville han ha med seg sin nye yndling.

Angrepsspilleren gjorde en solid førstesesong i Morten Gamst Pedersens klubb da han plasserte 23 baller i nettet på 43 kamper totalt for Blackburn Rovers(19 mål på 37 seriekamper).

Etter en sterk sesong i 07/08-sesongen ble ikke påfølgende sesong i nærheten av den første. Med mye skadetrøbbel etter at Hughes dro ble det 6 mål på totalt 16 kamper sist sesong.

Kan også nevnes at hans første mål for Blackburn ble scoret like etter hans første innhopp. Han brukte kun tre touch før hans første Premier League-mål var et faktum.

Kort informasjon om vår ferskeste signering:

Navn: Roque Luis Santa Cruz Cantero

Født: 26. august 1981(27 år)

Fødested: Asunción, Paraguay

Høyde: 1.89 meter

Tidl. klubber(ligakamper/ligamål):

Olimpia Asunción – 1988 – 1999 (23/13)

Bayern Munchen – 1999 – 2007 (155/31)

Blackburn Rovers – 2007 – 2009 (57/23)

 

Kilde: Manchester Citys Offisielle hjemmeside, Wikipedia.

Intervju: Roque Santa Cruz, Mark Hughes.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.