Uansett er Citys medisinske apparat smertelig klar over Santas kneproblemer som holdt han på sidelinjen forrige sesong. City vil gjennomføre en utvidet medisinsk test, selvom Santa Cruz mener skaden slapp taket etter operasjonen i April.

Tevez og Eto’o

Signeringen av Santa Cruz vil ikke gå utover jakten på Carlos Tevez og Samuel Eto’o. Det ryktes også at Joleon Lescott nærmer seg en overgang verdt £15m.

Manchester Evening News mener City er favoritter til å sikre seg Teves, og håper på å kunne annonsere overgangen tidlig i neste måned, mens Eto’o fortsatt vurderer tilbud fra Inter Milan som er klar for Champions Legue spill. Dette veies opp i mot tilbudet til City som vil gjøre han til verdens best betalte fotballspiller.

Felipe Caicedo

Felipe Caicedos agent har hintet frempå at spissen er på vei vekk, med Sporting Lisboa og West Ham som største favoritter. Han sa: «Andre klubber har spurt om Felipe og hans fremtid er ikke bare avhengig av hvilke spillere City, det er klubben som har det siste ordet.»

Hamann, Sturridge, Dunne.

En ting er hvertfall sikkert, Dietmar Hamann, ser ut til å  joine 1860 Munchen, mens Danny Sturridge fortsatt er interessert i å forlate Eastlands til fordel for Stamford Bridge. Sunderland ønsker fortsatt Richard Dunne for 5 millioner pund.