Eto’o til City ?

City vil ha Samuel Eto’o til å styrke angrepet, og for å ta steget opp mot en klubb i verdensklasse melder Manchester Evening News i dag. Overgangssum, 30 millioner £.

 Det forventes at City og Inter Milan vil kjempe om signaturen. Kilder i spania sier at Eto’o ønsker Champions League fotball neste år, noe som kan sette kjepper i hjulene for overgangen. Likevel har det tidligere vist seg at Samuel Eto’o er svært opptatt av penger. Det så vi i fjor da han holdt på å signere for en Usbekistansk toppklubb. Samuel Eto’o er en stor stjerne i Afrika og håper på at en eventuell signering av Eto’o vil gjøre at de kaprer denne verdensdelen på lik linje som med Thailand da "Frank Sinatra" satt i lederstolen.

 Citys eiere håper å gi klubben en kultstatus for midtøsten, Asia og Afrika slik at det virkelig blir en verdensomspennende klubb.

City vil spille tre kamper i Sør Afrika neste måned som en del av strategien og håper på å vekke interesse for klubben året før VM. De har også ett øye til den arabiske delen av Afrika.

Eto’o, som er kåret til Afrikas beste fotballspiller tre år på rad vil ikke bare være en verdensklasse spiller, men også ett fantastisk markedsverktøy.

I følge avisen har representater fra City allerede snakket med Barcelona om en mulig 30 millioner £ overgang, og slik det er forstått ønsker spilleren en svimlende ukelønn på £320,000 i uken, eller over 3,2 millioner kroner.

"Vi er nødt å se til Afrika og Asia," sa City formann Khaldoon al Mubarak. "Dette er markeder som vokser fort og er en fantastisk fotballverden. Om vi posisjonerer oss rett er dette vår mulighet til å kapre disse verdensdelene. Jeg er overbevist om at vi i løpet av de neste to årene er en enorm klubb i midtøsten".

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.