Hamann tilbake til Tyskland?

Dietmar Hamann offentliggjør tanken om å fortsette i Tyskland neste sesong. Kilde er Setanta Sports og du kan lese mer om saken her..


Manchester City’s 35 år gamle midtbane spiller sier at han gjerne kunne tenke seg å spille proffesjonell fotball i hjemlandet før han legger skoene på hylla.

Ifølge Setanta Sports er andredivisjons klubben 1860 München aktuelt.

Hamann kom til City etter en pussig overgang i 2006. Først signerte han for Bolton, etter en overgang fra Liverpool, før han noen timer senere angret på valget og skiftet beite til Manchester City.

Den tidligere tyske landslagsspilleren spilte sin siste Manchester City kamp i desember og mener at München-klubben er et spennende valg.

"-Det er en stor klubb som hører hjemme i toppsjiktet, og ser for meg at jeg kan spille i denne klubben minst to år framover", sier Hamann selv.

Hamann har en lang fin fotballkarriere å se tilbake på, der han blant annet var en av straffeskytterne for Liverpool i den historiske Champions League-finalen mot AC Milan i 2005.

Han ble historisk da han ble den siste spilleren som scoret på "gamle" Wembley, før den ble stengt og renoveringen var et faktum.

Kilde: Setanta Sports

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.