Robinho feiret scoring med TV-intervju

Brasil lekte seg til seier over USA


Robinho sto for kampens vittigste øyeblikk i Pretoria i ettermiddag, da han feiret Brasils andre scoring mot USA ved å veksle noen ord med et TV-team bak Tim Howards dødlinje.

Det er kanskje ikke vanligst å gi intervjuer under kamp, men Brasil hadde god nok kontroll på amerikanerne til å kunne ta seg friheter til litt av hvert.

Bare syv minutter var spilt da Brasil tok ledelsen. Maicon slo et perfekt frispark fra høyre, og Felipe Melo hadde få problemer med å stange ballen i nettet bak Everton-keeper Howard.

Så var det altså Robinho sin tur, City-juvelen fikk ballen servert av Ramires, og ekspederte den enkelt i hjørnet før han tok den nevnte presserunden bak målet.

USA forsøkte å komme seg inn i kampen igjen, men fikk mye av håpet ødelagt da de pådro seg sin andre utvisning på like mange kamper. Sacha Kljestan kom seint inn i en takling på Ramires, men også denne gangen var det røde kortet av det litt strenge slaget.

Og Brasil utnyttet overtallet umiddelbart. Maicon hadde servert Melo til førstemålet, etter 62 minutter var han både arkitekt og avslutter da de gule økte til 3-0.

Nydelig veggspill sendte Maicon helt gjennom, og avslutningen fra nærmest død vinkel var ikke annet enn vakker.

USA kom ikke nærmere enn to tverrliggerskudd i sluttminuttene, og dermed tok Brasil et langt steg mot semifinale i Confederations Cup etter to strake seire.

Kilde: Dagbladet.no 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.