Frustrert City-eier

Klubbeieren mener spillere i markedet har en egen «City-pris».

Abu Dhabi-milliardæren som eier Manchester City vil ikke betale astronomiske summer, men kan ende opp med å kjøpe opptil seks spillere for neste sesong. Dette sier klubbens direktør i en kommentar på onsdag.

Blir frustrert

– Jeg blir frustrert når folk antar at vi skal betale sinnsyke summer for avtaler, at vi ikke forstår spillernes virkelige verdi og at vi ikke kan forhandle eller få verdifastsettelse på en spiller, sier direktør Khaldoon al Mubarak til lokalavisen The National.

Sjeik Mansour bin Zayed al Nahyan kjøpte Manchester City gjennom Abu Dhabi United gruppen fra den tidligere thailandske statsministeren Thaksin Shinawatra i september. Teoretisk er klubben den rikeste i hele ligaen. Det kan komme godt med når City har satt seg en målsetning om å bli blant de fire beste klubbene i Premier League i den nye sesongen.

De nye eierne viste sine intensjoner med klubben da de den siste dagen av transfervinduet sist sommer kjøpte Brasilianske Robinho fra Real Madrid for 325 millioner og da de prøvde å kjøpe Kaká for vanvittige én milliard.

Egen «City-pris»

– Det er situasjoner hvor en spiller til 100 millioner vil bli tilbudt oss til «City-pris» på 200 millioner. Vi drar da bare videre. Det er ingen grunn til å krangle med folk som hiver gale summer etter oss. Greit, da blir det ingen avtale, sier Mubarak.

Citys første signering for sommeren var den tidligere Aston Villa kapteinen Gareth Barry for 120 millioner.

Mubarak gir sin fulle støtte til Huges som vil slanke stallen og begynne å lete etter høyprofilerte spillere.

– Vi vil slanke stallen og kjøpe inn fire til seks spillere. Nøkkelen for oss er at vi stoler på Mark og at alle kjøp er basert på hans vurderinger, sier Mubarak.

Kilde: Nettavisen.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.