Terminlisten for 2009/10 sesongen slippes snart

I løpet av denne uken vil terminlisten for neste sesong bli offentliggjort. Har du planlagt fotballtur med gutta eller familien til høsten bør du lese mer her…

I det vi har kommet halvveis inn i juni måned – drøyt en måned etter siste serierunde – er terminlistene for neste sesong snart klare. Lag som Newcastle United, Middlesbrough og West Bromwich Albion blir erstattet med nyopprykkede Wolverhampton Wanderers, Birmingham City og Burnley. Mens de to første har vært gjengangere i den øverste divisjonen de siste årene er dette The Clarets‘ første sesong i Premier League. Klubben har ikke vært med i det gode selskap siden herrens år 1976!

Håper vi kan få noen gode kamper mot de nyopprykkede lagene og at vi alt i alt får et spennende kampprogram. Når terminlistene kommer ut er det bare for deg å bestille billetter til en kamp du ønsker å få med deg live denne sesongen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.