Mark Hughes: – Vi må tilby noe helt spesielt

Mark Hughes sier og tror at spillere som kommer til Manchester City i dette overgangsvinduet vil være på med på noe helt spesielt – nemlig, Den nye Manchester City revolusjonen.

Med stor distanse fra Europa Cup-deltagelse og de store gevinstene skal Manchester City neste sesong kjempe seg til blods for å oppnå en respektabel plassering på tabellen. Men for å få de spillerne som er gode nok til å være med på denne utfordringen, må Hughes ta i bruk et annet hjelpemiddel som kan friste toppspillere til Eastlands.


Siden forrige overgangsvindu har spillere som Shay Given og Gareth Barry ankommet. Det er to spillere som blir sett på som toppspillere og vil danne grunnlaget for et framtidig superlag fra Manchesters østkant.

Men ikke alle har sett på Manchester City som en klubb de vil spille for. Blant annet Kaka sa nei takk i januar, der en ukelønn på 5 millioner kroner sto i kontraken.

Det skulle ikke gå lengre enn et halvt års tid før overgangen til Real Madrid var et faktum. De betalte £56 million(over 560 millioner kroner) forrige uke.

Saken om den brasilianske ballkunstneren har ikke fått Mark Hughes ut av sporet. Han sier følgende til SkySports -«Det vi trenger å gjøre er å tilby spillerne noe spesielt».

-«Vi er ikke kvalifisert for Champions League neste sesong, noe som er viktig for de største stjernene. Vi er ikke på samme nivå som de beste klubbene i den turneringen, og det er noe vi må akseptere».

-«Men vi kan tilby en utfordring, en annen målsetting: Hvis du kommer til Manchester City vil du være med i begynnelsen på en reise som vil lede til noe veldig spesielt og suksessfult.

Om du ser på denne konklusjonen, vil du være med å prege kampene».

-«Hver spiller i Premier League er en pengesterk mann, men det store flertallet setter ikke sitt preg i kampene».

-«Du vil komme til et tidspunkt hvor du tjener en god slump med penger, men her vil du også være med på å sette ditt preg på kampene, og det teller».

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.