Umbro blir ny utstyrsleverandør

hjemmedrakt2009_10.pngManchester City og Umbro annonserte i dag en unik 10-års avatale, der Umbro i tillegg til å bli vår nye utstyrsleverandør også har forpliktet seg til å bidra med £ 100.000 pr år de neste tre årene til kulturlivet i Manchester.

{sidebae id=1}Den nye hjemmedrakten er en slags retroutgave av de gode gamle lyseblå City-drakten med et modernisert snitt. Bortedrakten blir sort med gull/gule striper, mens tredjedrakten blir en annen klassiker, nemlig den hvite med sort og rød stripe på tvers over drakten (som vist på bildene under).

Garry Cook er begeistret over endelig å ha fått avtalen i boks, noe som samtidig avslutter samarbeidet med nåværende leverandør, Le coq Sportif.

Vi bygger en stabil og suksessfull klubb for framtiden, og alle våre samarbeidspartnere spiller en viktig rolle i dette arbeidet. Umbro deler våre tanker om nyskapning, byen Manchester og det å skape de aller beste opplevelsene for deres kunder og for våre fans, sier Cook.

Martin Prothero i Umbro sier dette er en unik mulighet for begge parter til å bygge et moderne fotballvaremerke. Manchester City var de første som dro nytte av vårt skredderhåndtverk i 1934, det samme året vant de FA cupen i Umbro-drakter. Nå vil Manchester City bli de første til å dra nytte av våre nye varer fra og med 2009-10 sesongen. Noe som betyr det beste sportsutstyret både til spillere og fans, sier Prothero.

Den nye hjemmedrakten vil være i salg fra 18.juli. Bortedrakten kommer i salg i agust, mens tredjedrakten først blir å finne i butikkene i oktober.

hjemmedrakt2009_10.png bortedrakt2009_10.png3drakt2009_10.png

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.