Ireland signerte ny 5-års kontrakt!!

Stephen Ireland signerte i dag en ny 5-års kontrakt med Manchester City og sa samtidig at han ikke ser noen grunn til at han ikke kan være i klubben resten av sin karriere.

{sidebar id=1}Jeg har aldri vært i tvil om at jeg ville bli i klubben, og forhåpentligvis blir jeg her resten av min karriere. Jeg ser ingen grunn til at jeg ikke skal det. Jeg ønsker å bli en helt her, og forhåpentligvis være med og oppnå ting.

Jeg har funnet meg til rette her, elsker klubben, elsker fansen og kan ikke se hva som skulle få meg til å forlate klubben.

Vi går veldig spennende tider i møte. Det blir interessant å se hvilket lag vi har til neste sesong, og hvor langt vi kan nå. Forhåpentligvis kan vi være med å kjempe om titler og kvalifisere oss for Europa igjen.

Jeg har alltid stolt på mine evner, men det er først denne sesongen jeg har fått vist meg skikkelig fram. Jeg jobbet hardt forrige sommer og prøvde å nå de målene jeg satte meg. Jeg klarte noen, resten er noe jeg vil prøve å oppnå neste sesong.

Jeg tar aldri plassen min for gitt, det er noe jeg tror jeg aldri kommer til å gjøre. Jeg ønsker ikke å ta foten av gasspedalen, sier Stephen Ireland.

Mark Hughes var også strålende fornøyd med nyheten om at Ireland nå har skrevet under på en ny kontrakt.

Stephens nye kontrakt er strålende nyheter for alle i klubben. Han var veldig god denne sesongen, og er nå en av de beste midtbanespillerne i Premier League.

Han fortjener all ros etter alt det harde arbeidet han la ned forrige sommer, og jeg vet han allerede har planer om å gjøre det ennå bedre for oss neste sesong og de som følger etter det, sier Mark Hughes.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.