Manchetser City – Bolton 1-0

Manchester City avsluttet sesongen med nok en hjemmeseier takket være en scoring av Felipe Caicedo i det 8.minutt.

{sidebar id=1}Og hadde vi bare vært litt bedre på bortebane, så gadd vite hvor vi kunne havnet til slutt. Faktum er at på hjemmebane var det bare Manchester United (50) og Liverpool (43) som tok flere poeng enn oss denne sesongen. Chelsea tok like mange (39), mens Arsenal (38) som tok den siste Champions League plassen tok ett poeng mindre enn oss på hjemmebane. Men hva hjelper vel det når vi kun tok 11 fattige poeng på bortebane. Kun Stoke (10), West Bromwich (8) og Middlesbrough (8) tok mindre enn oss. Og de to sistnevnte rykket likegodt ned!!.

Både Robinho og Shaun Wright-Phillips var tilbake igjen i startoppstillingen til dagens kamp etter ulike skadeavbrekk til en kamp som ikke betydde mer enn æren for noen av lagene.

City åpnet best og SWP fikk tidlig en sjanse som Jussi Jaaskelainen i Boltons mål reddet. Men det skulle ikke gå lang tid før vi var i føringen. I det 8.minutt tok Robinho et frispark, fant Stephen Ireland som la videre Micah Richards som på akrobatisk vis fikk lagt inn foran mål. Der stod Felipe Caicedo som fikk en enkel jobb med å sette ballen i mål fra kort hold.

Bolton ropte på straffe da Caicedo fikk ballen i hånden noe senere, men dommer Mark Clattenburg vinket spillet videre.

City fortsatte å skape sjanser, og både Caicedo, SWP, Stephen Ireland og Robinho hadde sine sjanser uten å få nettkjenning. Nærmest var Robinho da han satte ballen i stolpen fra skrått hold.

Boltons største sjanse kom da Shay Given var uheldig med en utboksning som havnet rett i beina på Gary Cahill, men Micah Richards fikk avverget på målstreken.

Hyggelig var det at unggutten Vladimir Weiss fikk sin Premier League debut da han erstattet Stephen Ireland med rundt 20 minutter igjen å spille. Men ettermiddagens største jubel fikk likevel Glaber Berti da han fikk si debut da han fikk de fem siste minuttene for Wayne Bridge. Berti har rukket å bli en kultfigur blant City-fans etter at han har sittet på benken i rundt 20 kamper uten å ha fått så mye som et eneste innhopp. Dette var hans første og siste kamp for City etter at han ikke fikk fornyet ettårs kontrakten han skrev med City i fjor sommer etter overgangen fra tyske Nurnberg.

Nå kan alle ta en velfortjent pust i bakken før pre-season tar til igjen i begynnelsen av juli. Premier League starter forøvrig opp igjen 15.august.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.