Etihad Airways ny hovedsponsor

Manchester City presenterte i dag sin nye hovedsponsor, det Abu Dhabi baserte flyselskapet, Etihad Airways som overtar etter reiseselskapet  Thomas Cook som har vært vår hovedsponsor de siste årene.

{sidebar id=1}Avtalen strekker seg over tre år. Det er ikke oppgitt noen summer City mottar for samarbeidet, men mye tyder på at det er en av de mest lukrative kontraktene noen Premier League klubb noen gang har inngått.

Etihad Airways ble startet i 2003 og flyr i dag til 54 forskjellige land rundt om i verden. De startet med daglige flygninger til Manchester i 2006 og i fjor fløy de ikke mindre enn 6 millioner passasjerer rundt om i verden.

Garry Cook sier Manchester City er strålende fornøyd med å kunne annonsere denne avtalen med Etihad Airways, som også er sponsorer for Formula 1 Etihad Airways Abu Dhabi Grand Prix og Ferraris Formel 1 lag.

Dette er spennende tider for Manchester City og vi ser fram til å bygge et lag i verdensklasse som kan tilføre suksess både på og utenfor banen. Denne avtalen vil spille en stor rolle i vår framtidige strategi, sier Cook.

Første gang City vil ha Etihad Airways sin logo på sine drakter blir 18.juli når City møter Orlando Pirates i Cape Town i Sør-Afrika i forbindelse med turneringen Vodacom Challenge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.