Top 6 er målsetningen for neste sesong

Styreformann, Khaldoon Al Mubarak sier man har som målsetting å komme blant de seks beste neste sesong i det som blir det neste steget i forsøket på å kunne ta opp jakten om Premier League tittelen på litt sikt.

{sidebar id=1}Jeg tror folk ser på meg som en fornuftig og realistisk mann, og sett på bakrunn av det vi har gjort dette året og de ambisjonene vi har denne sommeren, bør en en topp 6 plassering være et fornuftig og oppnåelig mål.

Det vil være penger tilgjengelig for nye spillere, og vi vet hvilke lagdeler vi må investere i. Vi trenger mer bredde i troppen, og enkelte lagdeler må forsterkes og vi er allerede kommet langt med våre planer.

Jeg har hatt samtaler med Mark Hughes og Garry Cook i mange uker allerede. Vi er ganske klare på hva vi vil ha, og Mark har pekt ut de lagdelene han mener må forsterkes. Nå intensiveres arbeidet med å få disse spillerne på plass.

Vi er alle klare på at vi ikke bare skal kaste pengene rundt oss fordi den modellen, den formelen, ikke fungerer. Det nytter ikke å kjøpe inn 22 nye spillere og tro du skal vinne Premier League året etter.

Det må bygges over tid, med kvalitet i ledelse, infrastruktur og trenerapparat, Og det er det vi jobber med nå. Spillerne og resultatene vil komme, sier Al Mubarak.

Men selv om man vil hente inn flere kvalitetsspillere foran neste sesong, er Al Mubarak klokkeklar på at man vårt strålende akademi fortsatt vil spille en viktig rolle for klubben.

Vi vil ikke glemme akademiet. Vi må få til å skape en fin balanse mellom et sterkt førstelag med dybde i spillertroppen, samtidig som vi kan hente inn unge talenter.

Vi har alle sett hva spillere som Stephen Ireland og Nedum Onuoha har prestert etter at de tok steget opp på førstelaget. De har hatt en fantastisk sesong, og det vil komme flere fra vårt akademi.

Fundamentet er nå på plass slik at vi kan få en meget god andre sesong, sier Al Mubarak.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.