Hughes sitter trygt

Citys styreformann, Khaldoon Al Mubarak, har bekreftet at Mark Hughes vil være vår manager også neste sesong.

{sidebar id=1}Det har vært mange spekulasjoner rundt Hughes sin framtid i Manchester City etter en, for mange, litt skuffende sesong. Og hovedpersonen selv har uttrykt frustrasjon rundt alle ryktene som han mener har gjort jobben hans ennå vanskligere enn den i utgangspunktet er.

Men i et intervju med Manchester Evening News i London etter tapet for Tottenham la Al Mubarak alle spekulasjoner til side, og var klokkeklar på at Mark Hughes er mannen som skal lede Manchester City mot europacupkvalifisering neste sesong.

Jeg er overrasket over alle spekulasjonene siden vi hele tiden har være klokkeklare ovefor alle når det gjelder spørsmål rundt vår manager.

Hver gang jeg har uttalt meg har jeg sagt at vi har stor tro på Mark, og det vil jeg gjerne gjenta her og nå. Mark vil være vår manager neste sesong, ingenting har forandret seg på det punktet, sier Al Mubarak.

Det har vært en vanskelig sesong med alle ryktene og skriveriene rundt Marks framtid og alle spillere vi er blitt linket til. Det har bltt lagt et enormt og unødvendig press på Mark fra folk utenfor klubben, spesielt fra media, men dette er vel en del av spillet.

Sett fra mitt perspektiv synes jeg allerede vi har kommet langt, og jeg ser fram til en flott avslutning av sesongen mot Bolton til helgen.

Når du ser på hvordan ting har gått siden i januar, mener jeg vi har lagt et godt grunnlag, og kan rette fokuset mot neste sesong.

For en gangs skyld kan vi ha en skikkelig pre-season. Denne klubben har hatt 10 managere de siste 15 årene, og med eierskifter er det rart å tenke på at vi fortsatt ikke har hatt en skikkelig pre-season.

Denne sommeren får vi det, og med ett års erfaringer bak oss vil dette gjøre oss ennå sterkere. Jeg tror neste sesong blir bedre enn denne, klubben har mye mer stabilitet nå, sier Al Mubarak.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.