Før kampen: Tottenham – Manchester City

Shaun Wright-Phillips er ventet tilbake igjen til sesongens siste bortekamp mot Tottenham lørdag ettermiddag.

{sidebar id=1}SWP har vært ute siden begynnelsen av april, men er nå tilbake i full trening igjen, og går trolig rett inn på laget.

Robinho derimot har pådratt seg en lyskeskade og er uaktuell til helgens kamp. Det er dog et visst håp om at han kan rekke den siste kampen, hjemme mot Bolton, neste helg. Martin Petrov kan være et alternativ i hans fravær på vår venstrekant.

I Tottenham-leiren er det litt usikerhet rundt Aaron Lennon. Han sliter med en lyskeskade som holdt ham ute i forrige helgs kamp mot Everton, mens venstrebacken Assou-Ekotto er klar igjen etter å ha slitt med en fotskade.

For vår del er det egentlig bare seier som gjelder dersom vi skal ha et håp om Europacupspill neste sesong. Vi må nesten vinne våre to siste kamper, i tillegg må vi ha hjelp fra andre dersom det skal gå veien slik at vi sikrer oss den viktige 7.plassen.

Det står nå mellom fire klubber: Manchester City (47 p), West  Ham (48 p), Tottenham (48 p) og Fulham (50 p). Vinner vi våre to siste havner vi på 53 poeng. Tottenham kan da få maks 51 poeng og er ute av kampen.

Deretter er vi avhengig av at Fulham må avgi minst 3 poeng. De møter Newcastle borte og Everton hjemme, mens West Ham er nødt til å avgi minst ett poeng, det vil si de må ha maks en seier og en uavgjort mot henholdsvis Everton borte og Middlesbrough hjemme.

Det eneste vi kan gjøre er å sørge for at vi gjør vår del av jobben, deretter er det bare å håpe på hjelp fra andre.

Lykke til med morgendagens kamp som forøvrig vises på Canal+Sport Extra med avspark kl. 16.00

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.