Manchester United – Manchester City 2-0

Manchester United tok et nytt steg mot Premier League tittelen etter seier 2-0 i søndagens lokaloppgjør på Old Trafford.

{sidebar id=1}United trenger nå kun fire poeng på deres tre siste kamper for at tittelen er deres, mens vi tapte terreng i kampen om den viktige 7.plassen som gir Europacup spill neste sesong.

Etter en jevn innledning tok United ledelsen i det 18.minutt. Vincent Kompany rotet det til høyt oppe i banen. Ballen havnt hos Dimitar Berbatov som ble lagt i bakken av Stephen Ireland ca 25 meter fra vårt mål. Chistiano Ronaldo inntok velkjent positur og satte ballen via Nigel de Jong i City-muren og i mål. Shay Given fikk en hånd på skuddet, men ikke nok til å forhindre scoring.

City hadde til tider ballen mye, men uten å skape de store sjansene. Nærmest i første omgang kom Robinho da han satte et skudd et par meter til side fra mål fra god posisjon.

På motsatt side var Carlos Tevez millimetre fra å øke ledelsen, men skuddet fra kanten av 16-meteren gikk i stolpen.

Tevez skulle likevel komme på scoringslisten like før pause. Et lang oppspill fant Dimitar Berbatov på vår høyreside, han la videre til Tevez som upresset fikk legge ballen til rette før han sendte i vei et skudd fra 17-18 meter som gikk via stolpen og i mål bak en sjanseløs Shay Given.

City åpnet best i den andre omgangen og Robinho fikk en stor sjanse da han fikk et langt oppspill fra Nigel de Jong, la ned ballen før han satte den utenfor under press fra et par United-forsvarere.

City hadde ballen mye mens United la seg bakpå for å kontrollere inn en seier. Men spillet vårt ble alt for omstendig og stillestående slik at vi ikke kom til de store sjansene. Nærmest kom innbytter Martin Petrov da han sendte i vei et  godt skudd fra 25 meter som Edwin van der Sar så vidt fikk slått til corner. Mens Tevez kom nær sin andre scoring for dagen da han headet i stolpen fra kort hold like før slutt.

Dermed ser det ut til at vi er nødt til å vinne våre to siste kamper, borte mot Tottenham og hjemme mot Bolton, dersom vi skal ha et håp om Europacup-spill også neste sesong.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *