Vi er sultne sier Kompany

Vincent Kompany ønsker å bidra til at hans første møte med Old Trafford ender med seier og advarer samtidig United om at derbykampene vil bli tøffere i framtiden.

{sidebar id=1}Jeg har aldri spilt på Old Trafford og heller aldri vært der. Men jeg føler jeg har vokst inn i disse fargene og klubbens tradisjoner, og føler meg allerede som en Citizen. Ikke vær redd, jeg vet hvem som er motstander på søndag.

Vi ønsker å vinne, og i en slik derby-kamp finnes det ingen favoritter, alt kan skje slik som blant annet forrige sesong. Vår motivasjon vil være meget høy, ikke bare fordi United står på motsatt banehalvdel, vi ønsker også å sikre oss den viktige 7.plassen.

Våre spillere vil være meget sultne og United kan likegodt innse at derby-kampene kommer til å bli tøffere i årene som kommer. For øyeblikket er dette bare en kamp som kan føre oss nærmere 7.plassen, den vil ikke gjøre oss til seriemestre. Så la oss snakke om ting neste år og se hva som skjer da.

Våre prestasjoner har blitt merkbart bedre etter at vi ikke har spilt  midtukekamper den siste tiden. Spillere har kommet tilbake fra skader, og vi har fått vise hvilket godt lag vi er. Nå som de fleste spillerne er tilgjengelige kan Mark Hughes omsider på satt sine ideer ut i livet, sier Kompany.

[youtube:http://www.youtube.com/watch?v=3idqlP8dH_c&feature=related]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.