Trekning av supportercupen 2009, samt treningstider på Voldsløkka

Trekningen av årets vakreste eventyr, Supportercupen 2009, er foretatt. Samtidig startes det opp med trening igjen på Voldsløkka for de som har anledning.

På tirsdag trår vi til med årets første ute trening på Voldsløkka for Man City supportere med venner. – Møt opp ved kunstgresset/feltet ut mot Tåsenveien der vi trente i fjor, så ser vi hvor det blir ledig. – Da supportercupen spilles 6. juni på grusbanen, – bør vi forsøke noen kamper på grus, – så hvis ikke alle grusbanene er opptatt vurderer vi å trene der førstkommende tirsdag kl.18.30-   Alle er velkommen uansett spillestil og form, jeg vil gjerne ha beskjed fra de som kommer og det er HYGGELIG om du støtter opp om vårt tiltak så vi kan holde tilbudet gående sesongen igjennom!  Vær med andre ord forberedt på at det nå på tirsdag enten blir gress eller grusbane trening. (Kunstgresset er neppe ledig). – Ta gjerne med en venn eller 2 så vi blir mange nok til å få dette til å fungere fra start av. Ta også med blå City drakt + eventuell annen farge så vi kan dele inn i 2 lag.

Kampoppsettet for årets supportercup finner du HER

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.