Manchester City – Blackburn 3-1

City tok sin 4.strake seier da Blackburn ble slått 3-1 på City of Manchester Stadium lørdag ettermiddag. Dermed er vi fortsatt med for fullt i kampen om 7.plassen som gir Europacupspill neste sesong.

{sidebar id=1}Mark Hughes valgte, ikke overraskende, å starte med de samme 11 som tok årets første borteseier på Goodison Park forrige helg.

Vi tok ledelsen, litt imot spillets gang, i det 27.minutt. Blackburn klarte ikke å klarere en Elano-corner, ballen havnet hos Vincent Kompany omtrent på straffemerket. Han la videre til Nedum Onuoha som forsøkte seg med et skudd som i stedet ble til en perfekt pasning til Felipe Caicedo som satte ballen i mål fra kort hold.

Syv minutter senere var det klart for 2-0. Kompany kom høyest på et innlegg og headet ned til Caicedo. Caicedo la tilbake til Robinho som på elegant vis la ballen helt borte i det venstre hjørnet for keeper fra kanten av 16-meteren.

Like før pause sørget Elano for at vi kunne gå til hvilen med en behagelig 3-0 ledelse. Stephen Ireland dro seg inn i feltet, en Blackburn-forsvarer handset og dommeren pekte på straffemerket. Elano var som vanlig sikkerheten selv og sendte keeper den ene veien og ballen den andre.

Blackburn fikk et trøstemål midtveis i andre omgang. Nedum Onuoha la ned Morten Gamst-Pedersen inne i feltet. El- Hadji Diouf tok straffen. Shay Given reddet mesterlig, returen havnet hos Diouf igjen, men nok en gang reddet Given før innbytter Keith Andrews fikk lurt ballen i mål fra kort hold.

Nå venter derbyet mot United neste helg, før Tottenham står for tur på White Hart Lane uka etter. Dette blir trolig en nøkkelkampen for vår del når det gjelder eventuelt europacup spill neste sesong.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.