Før kampen: Everton – Manchester City

Shaun Wright-Phillips, Craig Bellamy og Pablo Zabaleta er alle definitivt ute til lørdagens kamp mot Everton.

{sidebar id=1}Dessuten er det knyttet en del usikkerhet til om Nigel de Jong rekker kampen eller ikke.

SWP har slitt med en vond ankel den siste tiden, noe som har holdt ham ute i det tre seneste kampene. Nå må han også stå over den fjerde, men det er et håp om at han kan bli spilleklar igjen til neste uke.

Craig Bellamy har en kneskade. Han er ventet tilbake på treningsfeltet i neste uke etter at han fikk bekjed om fullstendig hvile i 14 dager etter å ha fått føling med skaden igjen i bortekampen mot Hamburg. Da vil man ta en grundig sjekk for å se om han vil være ute resten av sesongen eller om han kan være med å bidra på banen i noen av de fem siste kampene før sommerferien.

Pablo Zabaleta pådro seg en strekkskade i kampen mot West Bromwich og er definitivt ute. Men det er et håp om at han kan være tilbake igjen om en uke eller to.

Mens Nigel de Jong ikke har trent denne uken etter at han fikk seg en smell sist. Det medisinske støtteapparatet vil ta en grundig sjekk før man tar en avgjørelse om han kan spille eller ikke.

Everton har vært gjennom en tøff uke der de først, gledelig nok, slo ut Manchester United i FA Cupen før de tok et sterkt bortepoeng mot Chelsea.

De må klare seg uten Jo. Reglene sier nemlig at en spiller på utlån ikke kan spille som sin klubb. Dessuten er Marouane Fellini tvilsom men en kneskade.

Mankan heller ikke se bort fra at Everton-manager, David Moyes, vil rotere litt i sin startellver etter det tøffe kampprogrammet den siste tiden.

Kampen kan du se på Canal+Sport Extra lørdag kl.16.00

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.