Hughes optimist foran returmøtet

Mark Hughes har langtfra gitt opp håpet om å vinne UEFA Cupen, selv om vi må snu 1-3 fra det første møtet i Tyskland og det faktum av vi nå står med fem tap på de siste seks kampene.

{sidebar id=1}Vi ønsker alle å være en del av laget som bringer trofeer til Manchester City igjen. Klubben har ikke vunnet noe på lang tid, og det ville være flott dersom vi kunne oppnå det dette året.

Det vil sikkert overraske noen om vi skulle klare det, men det er iallefall vårt mål. Vi har tatt denne turneringen på alvor og gitt den den respekt den fortjener, sier Hughes som leder City i den 16. UEFA Cup kampen denne sesongen siden starten på Færøyene i juli i fjor!!.

Nedum Onuoha er også optimist foran torsdagens kamp.

Spillerne har god tro på at vi skal greie det, og på hjemmebane vet vi at vi kan få et godt resultat mot alle motstandere. Alle vet hva som må til mot Hamburg, og forhåpentligvis er det nok til at vi avanserer til semifinalen.

Vi har spilt mange kamper, men jeg er ikke sliten, bare gleder meg til den neste. Vi har alle veldig høye ambisjoner, sier Onuoha.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.