Før kampen: Manchester City – Hamburg SV

UEFACuplogo.jpgCity står foran en meget vanskelig oppgave og må vinne med minst to mål for å sikre avansement til semifinalen i UEFA Cupen der eventuelt Werder Bremen eller Udinese blir motstander.

{sidebar id=1}Scorer Hamburg to mål eller mer, må vi vinne med tre mål, mens 3-1 til City fører til ekstraomganger og eventuelt straffespark konkurranse.

Mark Hughes må bestemme seg for om han skal innlemme Robinho i startelleveren igjen eller ikke til torsdagens returmøte i UEFA Cupen etter at han benket ham i siste kamp hjemme mot Fulham. Og med Valeri Bojinov og Nigel de Jong ute, ettersom de ikke kan spille for oss i denne turneringen denne sesongen, er det nok duket for Robinho fra start igjen.

Flere spillere er imidlertid tvilsomme til det som vel er sesongens viktigste kamp til nå. Craig Bellamy og Bemjani spiller definitivt ikke. Han sliter med et vondt kne. Ellers er Shaun Wright-Phillips, Vincent Kompany, Pablo Zabaleta og Wayne Bridge alle tvilsomme. Men det er håp om at iallefall de tre førstnevnte blir klare.

Hamburg må lare seg uten forsvarsspillerne Collin Benjamin og Guy Demel som begge er skadet, mens kapteinen David Jarolim er klar igjen etter å ha stått over helgens 1-0 tap borte mot Stuttgart på grunn av karantene.

Kampen vises direkte på Viasat Sport med avspark kl. 20.45

Legg igjen en kommentar