Hughes skylder på skader og hardt kampprogram

Hughes_Mark03.jpgMark Hughes mener det harde kampprogrammet samt skader på nøkkelspillere var en medvirkende årsak til den svake kampen mot Fulham søndag.

{sidebar id=1}Mens Fulham hadde spillefri va City gjennom en tøff batalje i Hamburg så sent som torsdag kveld. Samtidig valgte Hughes å la noen få hvile ettersom det venter nye tøffe kamper allerede nå til uka, først torsdag mot Hamburg så West Bromwich hjemme tre dager senere.

Historien viser også at lag som har gått gjennom en lang reise i UEFA Cupen, enten via kvalifisering som vi eller InterToto ofte får en formsvikt ala den vi nå gjennomgår på denne tiden av sesongen. Vi kan jo se på Aston Villa, som etter en lang reise i UEFA Cupen denne sesongen, nå også har møtt veggen og sett at det som så veldig lyst ut med tanke på Champions League fotball neste sesong nå ser ut til å glippe etter en rekke dårlige resultater den siste tiden.

Alle målene vi slapp inn var av den billige sorten, og det ble spesielt vanskelig etter at vi slapp inn det andre og måtte begynne å jage en utliknig med slitne spillere etter en tøff uke. Fulham holdt ballen i laget og gjorde det vanskelig for oss, sier Hughes.

Han står nå foran en av sine tøffeste oppgaver som City-manager. Nemlig å få spillerne "på beina" igjen til returoppgjøret mot Hamburg på et fullsatt City of Manchester Stadium torsdag kveld.

Til den kampen kommer også representanter for våre eiere, ADUG, og skulle vi ryke ut av og publikum begynner å synge som mot Fulham på sanger som "Mark Hughes out" og "You don’t know what your doing" blir det spennende å se om de forstatt har is i magen og lar Hughes fortsette på den jobben han har startet på eller om man begynner å se seg om etter andre løsninger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.