Før kampen: Hamburg SV – Manchester City

City sliter med skadeproblemer foran torsdagens første kvartfinaleoppgjør mot Hamburg på Nordbank Arena torsdag kveld, men gledelig er det at Martin Petrov er tilake etter skade og har reist sammen med resten av troppen til Tyskland.

{sidebar id=1}Petrov som startet vårt UEFA Cup eventyr med sin scoring i den første kvalifiseringsrunden mot færøyske EB/Streymur, har vært borte siden i oktober, men kom seg greit gjennom en omgang for reservelaget mandag. Planen var å gi ham 45 minutter. Han kom greit gjennom det og viste til tider hvilken eminent fotballspiller han er. Når du ser hva han kan stelle i stand, ser du hva vi har savnet ved en rekke anledninger denne sesongen, sier Mark Hughes.

Stephen Ireland måtte stå over sist mot Arsenal etter at han tråkket over på trening og er også usikker foran torsdagens kamp. Wayne Bridge og Vincent Kompany måtte også gi seg før første omgang var ferdigspilt i helgen, og det er høyst usikkert om de rekker kampen.

Dessuten er hverken Nigel de Jong eller Valeri Bojinov spilleberettiget for oss i UEFA Cupen, så Mark Hughes kan få en utfordring med å stable et slagkraftig mannskap på banen mot laget som for øyeblikket ligger på 2.plass i den tyske Bundesligaen.

Men Hamburg sliter også med skader på sentrale spillere. Foruten langtidsskadde spillere som Bastian Reinhardt, Thimothee Atouba, Romeo Castelen og Maxim Choupo-Moting, er også Guy Demel, Alex Silva, Paolo Guerro og Collin Benjamin tvilsomme startere.

De har tatt seg til kvartfinalen gjennom først å vinne sin pulje foran lag som Ajax og Aston Villa. Deretter ble nederlandske NEC Neijmegen slått sammenlagt 4-0 (1-0 hjemme og 3-0 borte) i 32.delsfinalen, før de i forrige runde eliminerte Galatasaray 4-3 sammenlagt, etter først å ha spilt 1-1 hjemme før de vant 3-2 i Istanbul.

Kampen kan du se på Viasat Sport kl. 20.45

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.