Henlegger voldtektssak mot Robinho

Politiet i West Yorkshire har bestemt seg for å henlegge voldtektssaken mot Robinho.

{sidebar id=1}Den brasilianske spissen har vært inne til avhør, etter at en 18 år gammel jente anmeldte ham for voldtekt på en nattklubb i Leeds 14. januar. Han har hele tida nektet straffskyld.

Jeg er glad jeg nå kan fortelle at Robson de Souza (Robinho) har blitt frikjent for voldtektsanklagene. Han har understreket sin uskyld i avhørsprosessen og jeg er glad saken nå er henlagt. Robinho er en hardtarbeidende familiemann, som er svært opptatt av fotballen. Nå ønsker han å fokusere på Manchester City, slik at klubben kan fullføre sesongen med suksess, sier rådgiver Chris Nathaniel.

Han takker også dem som har støttet spilleren gjennom de tøffe månedene.

Robinho kommer med en uttalelse seinere, men i mellomtida ønsker han å uttrykke takknemlighet overfor familie, venner, supportere og Manchester City-kolleger som har støttet ham gjennom denne tøffe perioden, sier Nathaniel.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.