Arsenal – Manchester City 2-0

Problemene på bortebane fortsetter for Mark Hughes og Manchester City, lørdag sørget Emmanuel Adebayor for 2-0 seier til Arsenal med sine scoringer i det 9. og 48.minutt.

{sidebar id=1}Vi hadde våre sjanser, spesielt i første omgang, til å ryste Champions League jagende verter, likevel var Arsenal det klart beste laget og tok til slutt en fullt fortjent seier.

City måtte klare seg uten skadde Stephen Ireland, og det ble ikke bedre av at både Wayne Bridge og Vincent Kompany hinket skadet av banen i første omgang og ble erstattet av henholdsvis Gelson Fernandes og Elano.

Arsenal tok ledelsen i det 9.minutt. Robinho var litt for hardhent med Sagna og hjemmelaget fikk frispark like utenfor 16-meteren. Cecs Fabregas la inn og Emmanuel Adebayor fikk stå merkelig alene inne i feltet og headet kontant i mål bak en sjanseløs Shay Given.

Selv om hjemmelaget hadde mye av spillet skapte City to store sjanser utover i omgangen. Først i det 27.minutt da Shaun Wright-Phillips elegant dro seg fri fra sin oppasser forserte oppover før han stakk ballen gjennom til Micah Richards, men keeper reddet med en beinparade.

Fem minutter senere fikk innbytter Gelson Fernandes en ennå større sjanse da han plutselig befant seg helt alene med Almunia i Arsenals mål, men avslutningen gikk i stolpen.

Hjemmelaget startet den andre omgangen forrykende og det gikk ikke mer enn tre minutter før det stod 2-0. Fabregas vippet ballen elegenat til Adebayor som like elegant rundet Given før han trillet ballen i det tomme målet.

Herfra og ut handlet det stort sett om Arsenal, og City sleit med å skape noe å skrive hjem om. Men en god Shay Given sørget for at det ikke ble flere baklengsmål, og dermed ebbet det hele ut med en fortjent 2-0 seier til hjemmelaget.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.