Hughes øyner 7.plassen

hughes_mark.jpgMark Hughes tror Manchester City kan kvalifisere seg for neste sesongs Europa-cup gjennom vår ligaposisjon.

{sidebar id=1}Med Arsenal, Manchester United, Chelsea og Everton igjen i FA Cupen vil etter alle solemerker 7.plassen i Premier League være nok for spill i neste sesongs Euroleague (som erstatter den nåværende UEFA Cupen). Det samme vil selvagt også en seier i årets UEFA Cup være.

Akkurat nå ligger vi på en 10.plass, men det er bare tre poeng opp til Wigan som innenhar den viktige 7.plassen med 8 kamper igjen å spille.

Det er fullt mulig. Vi er nok litt langt bak 6.plassen, men 7.plassen er absolutt innen rekkevidde og vi vil kjempe til siste slutt for å sikre oss den, sier Hughes.

Og med spillere som Michael Johnson, Martin Petrov, Daniel Sturridge, Benjani og Dietmar Hamann alle på vei tilbake etter lengre skadeopphold ser troppen vår sterkere ut enn på lenge.

Det er gunstig for oss å få så mange spillere tilbake igjen til å supplere en stall som har hatt en veldig lang sesong. Mye frisk energi vil ha en viktig innvirkning i serieinnspurten samt europacupen, sier han.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.