Bellamy usikker foran Arsenal-kampen

Craig Bellamy er høyst usikker foran lørdagens kamp mot Arsenal på Emirates Stadium, men det er ventet at Robinho rekker kampen til tross for at han fikk seg en smell i Brasils kamp mot Peru onsdag.

{sidebar id=1}Bellamy sliter med å bli kvitt en kneskade som også gjore at han måtte stå over et par kamper for City for noen uker siden. Han spilte i lørdagens VM-kvalifiseringskamp mellom Wales og Finland, men måtte stå over kampen mot Tyskland onsdag. Han har nå returnert til Manchester for å få behandling.

Han er tilbake her nå, og vi vil ta en grundig sjekk på hva det er. Men han er høyst tvilsom til lørdagens kamp, Sier Mark Hughes.

Hughes har derimot bedre nyheter rundt Robinho som det ble rapportert måtte forlate banen med en skade i Brasils oppgjør mot Peru.

Vi har fått en tilbakemelding om at han er ok, men han er ikke tilbake i England før fredag ettermiddag så vi får bare vente å se.

Når det gjelder alle andre som har vært ute på landslagsoppdrag den siste uken, så må vi også bare vente og se. Men vi har ikke fått noen indikasjoner på at noen skal ha pådratt seg noen skader, sier Hughes.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.