Storrengjøring i spillerstallen til sommeren??

Hughes_Mark03.jpgI følge engelsk media skal Mark Hughes være klar til å gjennomføre store endringer i City-stallen foran neste sesong.

{sidebar id=1}Opp til 16 spillere kan forsvinne for å gjøre plass til nye stjerner. Etter at Mark Hughes kom inn i fjor sommer har han allerede hentet inn spillere som Shaun Wright-Phillips, Pablo Zabaleta, Vincent Kompany Shay Given, Craig Bellamy Wayne Bridge og Nigel de Jong i tillegg til Robinho som våre eiere selv hentet til klubben med Hughes’ velsignelse.

Våre eiere skal etter sigende være fornøyd med framgangene og forventes å bli en av de store aktørene på transfermarkedet til sommeren.

Danny Mills, Michael Ball, Glauber Berti, Dietmar Hamann og Darius Vassell er alle uten kontrakt ved sesongslutt og forsvinner ganske sikkert.

I tillegg kan spillere som Kasper Schmeichel, Tal Ben Haim, Javier Garrido, Gelson Fernandes, Benjani og Felipe Caicedo kan også være spillere som forsvinner for å gjøre plass til nye.

Mens unggutter som Joe Hart, Adam Clayton og Kelvin Etuhu kan bli lånt ut til andre klubber.

Ched Evans og Daniel Sturridge går også en usikker framtid i møte. Ettersom Mark Hughes er på jakt etter nye angrepsspillere og både Valei Bojinov og Craig Bellamy står foran dem i køen, kan det bety at de må ut å se seg om etter en ny klubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.