Petrov tilbake i full trening

Martin Petrov er tilbake i full trening igjen etter å ha vært ute med en kneskade store deler av sesongen.

{sidebar id=1}Petrov ble skadet i en landskamp mellom Bulgaria og Georgia i oktober i fjor, og måtte gjennom en operasjon for å få bukt med problemene. Og med spillere som Valeri Bojinov, Benjani og Daniel Sturridge også på vei tilbake for fullt, gir dette Mark Hughes flere alternativer framover på banen i det som kan bli en spennende og hektisk sesongavslutning.

Mark Hughes sier man var litt bekymret for Petrov for noen uker siden ettersom han ikke ble kvitt alle smertene i kneet. Men det viste seg å være bagateller og det er rettet opp i nå.

Nå er det bare et spørsmål om å få mest mulig kamptrening. Han er en godt trent spiller og ikke den typen som legger fort på seg, så forhåpentligvis vil han være et alternativ for oss om kort tid, sier Hughes.

Neste helgs kamp mot Arsenal kommer nok litt for fort for Petrov, men han håper å rekke UEFA Cup kampen mot Hamburg fem dager senere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.