Hughes ser lyst på framtiden

Mark Hughes gjør seg klar for en spennende sesongavslutning og har lovt tålmodige City-supporeter at han vil jobbe det han er mann for for å bringe heder og ære til klubben.

{sidebar id=1}Dersom ting faller på plass, noe jeg føler det vil gjøre, så vil vi oppnå suksess. Jeg kunne enkelt og greit sagt nei til denne jobben, men jeg vet hva vi kan få til her dersom vi gjør tingene riktig.

Jeg er veldig imponert over hvor store framganger vi allerede har hatt gjennom hele klubb-organisasjonen. Det er gjort mange modige valg der vi bare kunne fortsatt som før og blitt stående på stedet hvil.

Dersom vi ikke hadde gjort disse organisasjonsmessige forandringene nå ville vi ikke vært i stand til å bygge videre på den eventuelle suksess vi vil oppnå.

Med den strukturen vi har i klubben nå, og med de rette folkene i nøkkelposisjoner, så kan det bare gå en vei og det er oppover.

Jeg er meget imponert over det jeg har hørt fra eierne og deres framtidsplaner, og planene er slik at når suksessen kommer, og det er jeg sikker på den gjør, så vil den være her i lang tid framover, sier Hughes.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.