Før kampen: Aalborg – Manchester City

For første gang på over 30 år kan vi i dag kvalifisere oss for en kvartfinale i en europacup, og samtidig komme ennå nærmere vårt første trofe på 33 år!!.

{sidebar id=1}Og med 2-0 ledelse fra første oppgjør på City of Manchester Stadium i forrige uke, bør mulighetene så absolutt være til stede for avansement etter kveldens oppgjør på Energi Nord Arena i Aalborg. Samtidig skal vi ikke glemme at vi har vært som natt og dag på hjemme- og bortebane denne sesongen, og at Aalborg i forrige runde slo spanske Deportivo La Coruna 3-0 hjemme. Sånn, så var det iallefall sagt!!.

Craig Bellamy ble ikke med resten av troppen til Danmark. Han er på vei tilbake etter å ha stått over de par siste kampene med ett vondt kne, men man har kommet til at det var bedre for ham at han ble igjen i Manchester for å bli klar til helgens kamp hjemme mot Sunderland.

Vincent Kompany har stått over de siste kampene med en tåskade, men er forventet tilbake på vår midtbane til kveldens kamp, trolig på bekostning av Elano.

Ellers velger neppe Mark Hughes å gjøre særlig forandring på laget siden sist kamp. Det betyr trolig denne startoppstillingen: Shay Given, Micah Richards, Wayne Bridge, Richard Dunne, Nedum Onuoha, Vincent Kompany, Stephen Ireland, Pablo Zabaleta, Felipe Caicedo, Robinho, Shaun Wright-Phillips.

Vi hadde mer enn nok sjanser til å avgjøre dette forrige uke, men så lenge vi ikke klarte å sette det tredje målet, er fortsatt ingenting avgjort. Det som blir viktig for oss er å være kompakte bakover og ikke gi Aalborg noe billig mål slik Chelsea fikk i helgen. Klarer vi det er jeg sikker på at vi vil få våre sjanser ettersom kampen skrider fram, så er det opp til oss og sørge for å sette de sjansene, sier Mark Hughes.

Ett mål fra vår side i kveld gjør at Aaborg må score minst fire for å avansere. Kampstart er kl. 21.00

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.