Petrov og Johnson på vei tilbake

MartinPetrov_streymur.jpgLangtidsskadde Martin Petrov og Michael Johnson kan begge være tilbake i full trening igjen i løpet av et par uker.

{sidebar id=1}Spesielt for Petrov kommer dette som gode nyheter ettersom man på et tidspunkt fryktet at han måtte gjennomgå en ny operasjon som kunne hold han ute helt fram til juletider.

Martin og Michael har begge slitt med ettervirkninger, men slikt må man forvente når man har slitt med langtidsskader, sier Mark Hughes

De har vært veldig frustrerende for begge to, men nå ser de lyset i enden av tunnelen. Vi håper de vil være tilbake i spill igjen før sesongslutt. Dersom ikke, vil de bruke sommeren til å trene slik at de er klare når neste sesong tar til.

Vi fryktet en stund at Martin måtte gjennom en ny operasjon ettersom han fortsatt følte smerte i kneet. Han reiste til en spesialist i forrige uke for å finne ut av problemet. Han fikk noen injeksjoner og smertene forsvant. Så nå ser det ut til at det kun er et spørsmål om å få ham i skikkelig fysisk form igjen, sier Hughes.

Også Benjani og Daniel Sturridge er tilbake i trening igjen, og er forventet å være klare igjen etter landslagsoppholdet. Neste helg er det nemlig spillefri i Premier League på grunn av VM-kvalifiseringskamper.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.