Før kampen: Manchester City – Aalborg

UEFACuplogo.jpgRobinho er tilbake igjen til torsdagens UEFA Cup oppgjør mot danske Aalborg etter å ha stått over forrige ukes hjemmeseier mot Aston Villa med en ankelskade.

{sidebar id=1}Craig Bellamy er forsatt ute med en kneskade og etter rapportene vil det fortsatt ta 7-10 dager før han kan være spilleklar igjen. Dessuten er hverken Nigel de Jong eller Valeri Bojinov spilleberettiget i UEFA Cupen.

Vincent Kompany er usikker. Han har i lengre tid slitt med en tåskade og har måttet ta smertestillende midler før kampene den siste tiden for å kunne spille. Pablo Zabaleta er et alternativ på defensiv midtbane,  og dersom Kompany spares stiller vi trolig med denne startellveren:

Shay Given – Micah Richards, Richard Dunne, Nedum Onuoha, Wayne Bridge – Stephen Ireland, Pablo Zabaleta, Elano, Shaun Wright-Phillips – Felipe Caicedo, Robinho.

Aalborg kom til denne runden etter å ha knust spanske Deportivo la Coruna 6-1 sammenlagt etter 3-0 seier hjemme og 3-1 seier i Spania. De kvalifiserte seg for UEFA Cupen gjennom å bli nr. 3 i sin Champions League gruppe tidligere i sesongen, etter bl.a. 2-2 borte mot Manhester United, og uavgjort borte og seier hjemme mot Celtic i gruppespillet.

I den hjemlige danske serien ligger de på en 5.plass, 16 poeng bak laget vi slo ut i forrige runde, FC København.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.