Før kampen: Manchester City – Aston Villa

ManchesterCity_1215981.jpgVi må klare oss uten både Robinho og Craig Bellamy i onsdagens møte mot et av de beste bortelagene i Premier League denne sesongen. Bare Chelsea har tatt flere bortepoeng enn Aston Villa så langt.

{sidebar id=1}Bellamy er i følge rapportene ute i minst to-tre uker med en kneskade, i værste fall kan det være snakk om et opphold på seks uker. Robinho fikk seg en smell i ankelen mot West Ham, og må stå over, men forventes klar igjen til neste ukes UEFA Cup kam mot Aalborg.

Daniel Sturridge og Benjani er fortsatt ikke klare for spill etter sine skader, dette gjør at Mark Hughes må velge mellom Felipe Caicedo, Ched Evans og Valeri Bojinov på topp. Bojinov var endelig tilbake på banen igjen da han kom inn som innbytter mot slutten av West Ham -kampen, men mangler fortsatt en del på å holde 90 minutter i en Premier League kamp, og starter nok på benken. Detter åpner for Caicedo fra start.

Shaun Wright-Phillips er derimot tilbake igjen etter å ha sonet ferdig sin tre kampers karantene, og går naturlig nok rett inn på laget.

Aston Villa sloss om en Champions League plass og har imponerende 10 seiere på 13 bortekamper så langt denne sesongen. De kommer fra 2-2 hjemme mot Stoke i en kamp der de ledet 2-0 til den gjenstod tre-fire minutter. Men to sene Stoke-scoringer gjorde at Villa tapte viktige poeng i kampen om 4.plassen.

De har litt usikkerhet rundt Emile Heskey som måtte forlate banen sist etter å ha fått seg en smell. John Carew blir eventuelt hans erstatter. Ellers ser det det meste greit ut for manager Martin O’Neill.

Kampen kan du se på Canal+ Sport Extra fra kl. 20.40

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.