Færøysk keeper klar for City

Manchester City har skrevet en 2 1/2 års kontrakt med Færøyenes U-21 landslagskeeper Gunnar Nielsen.

{sidebar id=1}Nielsen var innom Blackburn tidligere i sin karriere, der han blant annet jobbet sammen med Mark Hughes og vår nåværende keepertrener, Kevin Hitchcock.

Manchester City er en stor klubb, og det er godt å komme til et sted der du allerede kjenner flere i treningsapparatet. Jeg vet hva de forventer av meg, og det er veldig spennende ettersom jeg vet at de har stor tro på meg.

Dette er en klubb med store planer og ambisjoner. Jeg har allerede møtt noen på treningsfeltet, og det ser ut som det er en god stemning. Alle virker fornøyde og er fokusert på de samme oppgavene. Dette er en god plass å komme til.

Mange spillere ville gitt høyrearmen for å få en slik sjanse som jeg har fått nå. Selvfølgelig er det spennende og en sjanse jeg bare ikke kunne takke nei til, sier Nielsen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.